3 Laarzen Srs Crossfire Motocross Sidi qS5RjL4cA3
Terug naar overzicht

Inwoners van gemeente De Panne zijn personen die in hoofdverblijf ingeschreven zijn in de bevolkingsregisters van de gemeente De Panne. Het officieel adres vermeld op hun identiteitskaart is bijgevolg gelegen op het grondgebied van de gemeente De Panne. 

Inwoners van de gemeente De Panne brengen daarom hun geldige en inleesbare identiteitskaart mee bij een bezoek aan Plopsaqua De Panne. De identiteitskaart wordt ingelezen aan het onthaal van het park. Enkel wanneer bij nazicht van de gegevens een persoon officieel gedomicilieerd is in de gemeente De Panne kan hij/zij van het voordeeltarief voor inwoners van de gemeente De Panne genieten.

Wie met het gezin gaat zwemmen dient dus de geldige en inleesbare identiteitskaart van ieder gezinslid bij te hebben.  Kinderen onder 12 jaar moeten begeleid worden door iemand van 15 jaar of ouder.

Andere documenten verschillend van de identiteitskaart (vb. rijbewijs, briefwisseling,…) worden niet aanvaard als bewijs. Bij verlies of diefstal van de identiteitskaart dient een officieel document opgemaakt en afgestempeld door de Politie te worden voorgelegd.

Inwonerskorting

 • Individueel ticket ≥1m inwoners van gemeente De Panne:
  € 5,00 (ipv € 19,99)
 • Individueel ticket 85cm-1m inwoners van gemeente De Panne:
  € 3,00 (ipv € 10,99)
 • Individueel ticket Senior 70+ inwoners van gemeente De Panne:
  € 5,00 (ipv € 10,99)
 • Jaarabonnement Plopsaqua De Panne ≥1m inwoners van gemeente De Panne:
  € 100,00 (exclusief voor inwoners)
 • Jaarabonnement Plopsaqua De Panne 85cm-1m inwoners van gemeente De Panne:
  € 60,00 (exclusief voor inwoners)

(Klein)kinderen die niet in de gemeente De Panne gedomicilieerd zijn, genieten helaas niet van het voordeeltarief voor inwoners van de gemeente De Panne. Enkel personen die officieel gedomicilieerd zijn in de gemeente De Panne kunnen van het voordeeltarief voor inwoners van de gemeente De Panne genieten. Dit wordt gecontroleerd door de identiteitskaart in te lezen aan het onthaal van Plopsaqua De Panne. Er wordt enkel rekening gehouden met officieel vermeld adres. Deze procedure dienen wij strikt op te volgen en hierop kunnen wij jammer genoeg kunnen geen uitzonderingen maken. Onze excuses hiervoor.

Vooraf reserveren?Op Laarzen Vergelijk Frontrunner Dames Online Bruine Kopen nl ZXOkiPu

Inwoners van de gemeente De Panne hebben steeds gegarandeerde toegang tot het park. Zij dienen vooraf geen datum en tijdstip van hun bezoek te bepalen. Op sommige dagen is het zwembad echter gesloten of volledig afgehuurd. Op die dagen is er geen gegarandeerde toegang. Wij raden daarom aan om voor uw bezoek steeds onze openingskalender te raadplegen op www.plopsaqua.com

Voordelig parkeren

Inwoners van de gemeente De Panne kunnen gratis parkeren tijdens hun bezoek aan Plopsaqua De Panne mits zij hun wagen parkeren op de parking aan de overzijde van Plopsaqua De Panne. U ontvangt op vertoon van uw identiteitskaart een gratis parkeerticket waarmee u de parking kunt verlaten.

Wat als er geen plaats meer is op de parking recht tegenover Plopsaqua De Panne?

Meld bij aankomst of vertrek in het onthaal van Plopsaqua De Panne dat de parking aan de overkant van de straat volzet was en u uw wagen op een ander parking diende te parkeren. Op vertoon van uw identiteitskaart ontvangt u een gratis parkeerticket waarmee u de parking kunt verlaten.

Plopsaland De Panne

Uw ticket voor Plopsaqua De Panne is niet geldig voor een bezoek aan Plopsaland De Panne. Plopsaqua De Panne is een afzonderlijk pretpark en vormt geen geheel met Plopsaland De Panne. Beide parken hebben ook een afzonderlijke inkom en afzonderlijke communicatie.